Tegengif

Grijze dagen…grijze gedachten…grijze massa’s in het hoofd…Ik vlucht de trap op naar mijn roze kamer. Naar mijn kleine camera op dat belachelijk grote statief. Naar mijn verkleedkist, pruiken, plakwimpers en prullaria, waarmee ik mijzelf verander in één van mijn ‘goedkope, makkelijke’ ( ja, mam, ik weet het…) typetjes. Mijn voorkeur gaat uit naar Nellie. Zij geeft de Joeptjoep kijkers graag, met haar ‘cookies uit de eigen doos’, Ongevraagd Advies! Becommentarieert geestig en snedig, althans, dat is de bedoeling, een volkomen willekeurig onderwerp uit de actualiteit. Er kijkt geen hond naar. Ik ben zelf haar grootste fan! Ze is zó grappig! Nou, nee, dat item over ‘wat wil ik niet in mijn achtertuin?’, met op het lijstje : ‘het Zeurkwiet van Zandvoort’, scoorde 47 views en 1 commentaartje: Ga dan verhuizen!!! Dat is wat ik doe, gast: verhuizen in mijn eigen huis! Even een functie elders! Heerlijk! Tegengif!