Download hier …

10 vuistregels voor de boekenweek

Beste leerkracht, wat wil jij later worden? Of ben je al geworden wat jij vroeger later wilde zijn? De Roeptoeter weet het even niet meer zo goed, maar heeft toch 10 vuistregels voor het bekrachtigen van het thema van de boekenweek: wat ik worden wil. Haal eruit wat erin zit! Veel plezier!

Wat ik worden wil

Kinderen naar de NSO of nemen we oppas aan huis?

En weer heeft iemand de Roeptoeter een vraag gesteld. Dit keer is het Chantal. Ze kan het met haar vriend niet eens worden: gaan de kinderen naar de NSO of nemen ze een oppas aan huis? De Roeptoeter voelt zich vrij en vereerd! Lees je mee wat het antwoord zal zijn?

NSO of oppas aan huis

Lesthema DIT BEN IK! Voor de start van het nieuwe schooljaar.

 

Het einde van het schooljaar nadert en daar heeft me de Roeptoeter alweer een tip voor de start van het nieuwe! Nou nog mooier! Houdt dat dan nooit op? Voorlopig nog niet dus…. Vind je dit niet zo’n leuk idee, kijk dan nog es naar het thema van de Avatar… Ik en mijn Avatar. Daar kan je een jaar ook heel goed mee beginnen. Of die voor de onderbouw: Ik ben een monster!

Nu eerst: DIT BEN IK! Daarin gaan de kids een paspop maken…

Dit ben ik

 

Geef juf of mees een rapport!

Dit hadden jullie nog van de Roeptoeter tegoed! Een voorbeeld van een rapport voor mees of juf, dat door de kinderen van je klas kan worden ingevuld. Anoniem! Niet verplicht! Je stelt je kwetsbaar op en dat kan heel wat opleveren…

Geef juf of mees een rapport

 

Telefoon/email
06 37277853
corinne@deroeptoeter.nl

Postadres
Van Dortstraat 78
2023 JP  Haarlem

KvK
78742803