De Roeptoeter, ongevraagd adviesburo voor onderwijs en opvoeding, presenteert met trots de eerste publicatie in eigen beheer:
het biografie-blog-boek ‘Mijn vader Theo’, van auteur Corinne Rijks. Het is een verzameling korte, liefdevol bijtende stukjes over een markante man. Al tijdens zijn leven was hij legendarisch. Wat klopt er van al die verhalen over zijn streken en strapatsen? Hoe kwam het, dat hij veranderde van een niet te stuiten, idealistisch actievoerende vrijbuiter tot een bijna niet te stoppen complotdenker?
Onderweg van daar naar hier zette hij het recreatiecentrum Het Grote Bos in de bossen tussen Doorn en Driebergen op, leidde hij een asielzoekerscentrum avant la lêttre, voerde hij met groot succes actie voor Suriname, haalde hij miljoenen guldens op voor Kameroen door het organiseren van Palaver ’64, sleepte de studenten en docenten van de sociaal academie de Nijenburgh door de roerige jaren ‘70 en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Bergen kon en heeft hij verzet, totdat hij vastliep in zijn protesten tegen de aanleg van de Betuweroute. Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek dan via www.boekenbestellen.nl/boek/mijn-vader-theo en dan wordt het on demand voor jou geprint! Zegt het voort!

mijn vader theo            flyer